vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC Hardenberg weet Van Hunenstijn en Diender langer aan zich te binden

HHC Hardenberg weet Van Hunenstijn en Diender langer aan zich te binden

Hoofdtrainer Bert van Hunenstijn is in het seizoen 2021/2022 samen met assistent-trainer Pascal Diender wederom verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van HHC Hardenberg. De club uit de Tweede Divisie maakte via de officiële kanalen bekend dat er een akkoord bereikt was met de twee oefenmeesters ten aanzien van het verlengen van de contracten met één seizoen.

Het trainersduo begon met de klus in Hardenberg medio 2019. Van Hunenstijn was vanzelfsprekend uitermate tevreden met de contractverlenging, zo bleek uit zijn woorden op de website van HHC. ,,Ik ben blij met het vertrouwen vanuit de beleidsmakers van HHC om ook volgend seizoen hoofdtrainer te mogen zijn. De samenwerking met de staf en spelers verloopt erg prettig. Ik zie er naar uit om de ingezette lijn met het team, verder gevolg te geven. Hopelijk eindelijk eens onder het oog van het warme en trouwe HHC-publiek.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD