Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

HHC Hardenberg versterkt selectie met verdediger Fatima van ONS Sneek

HHC Hardenberg versterkt selectie met verdediger Fatima van ONS Sneek

Serge Fatima speelt komend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van HHC Hardenberg. De verdediger van ONS Sneek had al eerder aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging en vond deze dus in de Tweede Divisie.

Prachtige club
Vanzelfsprekend kijkt de verdediger reikhalzend uit naar de start van het nieuwe seizoen. ,,Ik wilde graag een stap naar een hogere divisie maken en voor mij was het dan een club in het profvoetbal of één in de Tweede Divisie. Uiteindelijk denk ik dat HHC Hardenberg voor mij de juiste stap is om mezelf verder te Kunnen ontwikkelen. HHC is een prachtige club en ik kan niet wachten totdat ik daar kan starten”, aldus Fatima tegenover Voetbal247.

ONS Sneek
De verdediger speelde in totaal twee seizoenen in dienst van ONS Sneek. In het net afgesloten seizoen wist hij een zeer sterke indruk te maken in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Met de ploeg uit Friesland eindigde hij op de dertiende plaats in het seizoen 2018/2019

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag