maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHHC Hardenberg versterkt selectie met verdediger Fatima van ONS Sneek

HHC Hardenberg versterkt selectie met verdediger Fatima van ONS Sneek

Serge Fatima speelt komend seizoen zijn wedstrijden in het shirt van HHC Hardenberg. De verdediger van ONS Sneek had al eerder aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging en vond deze dus in de Tweede Divisie.

Prachtige club
Vanzelfsprekend kijkt de verdediger reikhalzend uit naar de start van het nieuwe seizoen. ,,Ik wilde graag een stap naar een hogere divisie maken en voor mij was het dan een club in het profvoetbal of één in de Tweede Divisie. Uiteindelijk denk ik dat HHC Hardenberg voor mij de juiste stap is om mezelf verder te Kunnen ontwikkelen. HHC is een prachtige club en ik kan niet wachten totdat ik daar kan starten”, aldus Fatima tegenover Voetbal247.

ONS Sneek
De verdediger speelde in totaal twee seizoenen in dienst van ONS Sneek. In het net afgesloten seizoen wist hij een zeer sterke indruk te maken in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. Met de ploeg uit Friesland eindigde hij op de dertiende plaats in het seizoen 2018/2019

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD