dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC Hardenberg verlengt met vier spelers

HHC Hardenberg verlengt met vier spelers

HHC Hardenberg heeft met vier spelers uit de huidige selectie overeenstemming bereikt om ook volgend seizoen deel uit te maken van de oranje brigade. Dat is het geval voor aanvoerde Glenn Kobussen, Ramon Nijland, Pim de Jonge en jongeling Jorn Kremer.

Vijf doorlopende contracten

Daarmee liggen er al negen spelers vast voor volgend jaar. Shkodran Metaj, Sander Danes, Sargon Gouriye, Koos Werkman en Johan Wigger hadden al een contract voor komend seizoen. “We zijn erg blij dat er al een fundament voor komend seizoen staat”, zegt bestuurslid Bert Nijboer.

Geeft vertrouwen

“Ook in de komende tijd volgen gesprekken met onze selectiespelers. Daardoor komt er een steeds beter beeld op het komende seizoen en dat geeft vertrouwen.” Opvallend bij het kwartet is Kremer. Hij kreeg onder de huidige trainer Gert Jan Karsten voor het eerst zijn kans. In de eerste wedstrijd van Karsten wist Kremer direct het beslissende doelpunt te maken tegen Jong FC Twente. Hij heeft tegenover HHC TV verteld hoe zijn eerste contract tot stand is gekomen.

https://www.youtube.com/watch?v=PI9GmTtFVDg

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD