Volg ons
jorn-kremer-hhc-harde

Tweede Divisie

HHC Hardenberg verlengt met vier spelers

HHC Hardenberg verlengt met vier spelers

HHC Hardenberg heeft met vier spelers uit de huidige selectie overeenstemming bereikt om ook volgend seizoen deel uit te maken van de oranje brigade. Dat is het geval voor aanvoerde Glenn Kobussen, Ramon Nijland, Pim de Jonge en jongeling Jorn Kremer.

Vijf doorlopende contracten

Daarmee liggen er al negen spelers vast voor volgend jaar. Shkodran Metaj, Sander Danes, Sargon Gouriye, Koos Werkman en Johan Wigger hadden al een contract voor komend seizoen. “We zijn erg blij dat er al een fundament voor komend seizoen staat”, zegt bestuurslid Bert Nijboer.

Geeft vertrouwen

“Ook in de komende tijd volgen gesprekken met onze selectiespelers. Daardoor komt er een steeds beter beeld op het komende seizoen en dat geeft vertrouwen.” Opvallend bij het kwartet is Kremer. Hij kreeg onder de huidige trainer Gert Jan Karsten voor het eerst zijn kans. In de eerste wedstrijd van Karsten wist Kremer direct het beslissende doelpunt te maken tegen Jong FC Twente. Hij heeft tegenover HHC TV verteld hoe zijn eerste contract tot stand is gekomen.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

https://www.youtube.com/watch?v=PI9GmTtFVDg

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie