dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC Hardenberg-trainer Karsten: 'We gaan voor de top zes'

HHC Hardenberg-trainer Karsten: ‘We gaan voor de top zes’

Gert Jan Karsten liet op de officiële website van HHC Hardenberg zijn licht schijnen over het komende seizoen die zaterdag van start zal gaan. De hoofdtrainer van de vereniging uit de Tweede Divisie  is van mening dat zijn team in staat moet zijn om bij de beste zes ploegen te eindigen op de ranglijst.

Doelstelling
HHC Hardenberg speelt sinds de invoering van de Topklasse onafgebroken op het hoogste amateurniveau van Nederland. De ambitie is aanwezig om komend seizoen wederom te eindigen bij de beste ploegen van de afdeling. ,,We gaan voor de top zes. Als het meezit, kom je hoger. Als het tegenzit, eindig je lager. Aan het begin van het seizoen wil je natuurlijk graag kampioen worden. Maar we hebben al direct in het begin een zwaar programma. Daarna kun je inschatten welke krachten je bezit. We zijn minimaal voornemens om de prestaties van de afgelopen jaren te evenaren en te verbeteren. We hebben het team om daarvoor te strijden. Top zes is de doelstelling”, aldus Karsten op de officiële website van de vereniging.

Voorbereiding
De prestaties tijdens de voorbereiding stemde tot tevredenheid bij Karsten, alleen de zware blessure van Gersom Klok was een streep door de rekening voor zowel de speler zelf als ook voor het team.  ,,We komende weken moet blijken of we het goed hebben gedaan in de voorbereiding. Het lijkt in ieder geval goed, we scoren veel en zijn succesvol op de flanken. Nu is het de vraag of we in de Tweede Divisie dat spel ook kunnen spelen. We zullen dat over een aantal weken weten. Ik denk dat we een goede voorbereiding hebben gedraaid. Maar natuurlijk is de zware blessure van Gersom Klok, die zijn voorste kruisband scheurde, heel erg balen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD