Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

HHC Hardenberg stelt Karsten definitief aan

HHC Hardenberg stelt Karsten definitief aan

HHC Hardenberg heeft het contract van Gert Jan Karsten omgezet. De gewezen hoofd opleidingen en trainer van het tweede elftal is sinds het ontslag van Joseph Oosting interim-trainer. Door de goede prestaties mocht hij het seizoen al afmaken en nu is hij aangesteld om ook volgend seizoen hoofdtrainer te zijn op De Boshoek.

Snel verbinding met spelersgroep

“We zijn blij dat Gert Jan ook komend seizoen trainer van HHC 1 is”, zegt voorzitter Bert Beun in de persverklaring. “Hij kent HHC natuurlijk al goed en heeft snel verbinding met de spelersgroep kunnen leggen, om vervolgens met hen de eerste resultaten te boeken na een moeilijke seizoenstart. We vertrouwen erop dat deze lijn zich continueert en bekrachtigen dat met dit verlengde contract”

Ultieme droom die uitkomt

Na tien duels stond HHC stijf onderaan, maar onder leiding van Karsten werden vier zeges geboekt. Hierdoor heeft Hardenberg weer uitzicht om zich te handhaven in de Tweede Divisie. “Ik ben trots”, laat Karsten weten.” Het is natuurlijk een gigantische beloning als je na 2,5 jaar beloften en een onverwachte invalbeurt het vertrouwen krijgt van de spelers en het bestuur. Dat is buitengewoon. Het contact met de spelersgroep ging vanzelf. Iedereen deed z’n best. Dat we vervolgens de resultaten boeken en het vertrouwen terugkrijgen, dat is een bijzonder moment voor mij. Voor mij als trainer is het een ultieme droom die uitkomt. Ik ben enorm dankbaar dat ik dit vertrouwen krijg.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie