dinsdag, 27 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC Hardenberg sprokkelt ook bij FC Lienden een punt

HHC Hardenberg sprokkelt ook bij FC Lienden een punt

HHC Hardenberg is in de strijd tegen degradatie aan het sprokkelen. Na het gelijkspel tegen Kozakken Boys door in blessuretijd gelijk te maken werd ook bij FC Lienden een punt gepakt. De oranjehemden staan nog altijd voorlaatste, maar de achterstand op de veilige veertiende plaats is nog maar één punt.

Penalty

Al snel kwam FC Lienden in de problemen door een handsbal van Tom van der Neut. De verdediger deed dat in het strafschopgebied, waardoor Rob van der Leij vanaf elf meter mocht aanleggen voor 0-1. Met de voorsprong op zak trok HHC zich terug en moest Lienden proberen om een gaatje te vinden. Dat leek na een halfuur te lukken, alleen de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Toch gelijkmaker

In de tweede helft werd het feller en wist FC Lienden uiteindelijk na een uur spelen de stand in evenwicht te brengen. Frank Wiafe deed het voorbereidende werk en Danny van den Meiracker tikt de voorzet binnen. Beide ploegen kregen nog kans op meer, maar het bleef bij 1-1. Waar HHC dus de concurrentie weer weet te naderen, loopt Lienden weer een punt verder weg van de streep. De marge van de ploeg van Hans Kraay junior is nu zes punten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD