Volg ons
Rob vn der Leij HHC Hardenberg

Tweede Divisie

HHC Hardenberg sprokkelt ook bij FC Lienden een punt

HHC Hardenberg sprokkelt ook bij FC Lienden een punt

HHC Hardenberg is in de strijd tegen degradatie aan het sprokkelen. Na het gelijkspel tegen Kozakken Boys door in blessuretijd gelijk te maken werd ook bij FC Lienden een punt gepakt. De oranjehemden staan nog altijd voorlaatste, maar de achterstand op de veilige veertiende plaats is nog maar één punt.

Penalty

Al snel kwam FC Lienden in de problemen door een handsbal van Tom van der Neut. De verdediger deed dat in het strafschopgebied, waardoor Rob van der Leij vanaf elf meter mocht aanleggen voor 0-1. Met de voorsprong op zak trok HHC zich terug en moest Lienden proberen om een gaatje te vinden. Dat leek na een halfuur te lukken, alleen de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel.

Toch gelijkmaker

In de tweede helft werd het feller en wist FC Lienden uiteindelijk na een uur spelen de stand in evenwicht te brengen. Frank Wiafe deed het voorbereidende werk en Danny van den Meiracker tikt de voorzet binnen. Beide ploegen kregen nog kans op meer, maar het bleef bij 1-1. Waar HHC dus de concurrentie weer weet te naderen, loopt Lienden weer een punt verder weg van de streep. De marge van de ploeg van Hans Kraay junior is nu zes punten.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie