Volg ons
gert-jan-karsten-hhc-hardenberg

Tweede Divisie

HHC Hardenberg krijgt tegen Twente keiharde dreun

HHC Hardenberg krijgt tegen Twente keiharde dreun

HHC Hardenberg heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door opnieuw een voorsprong uit handen te geven. Dit gebeurde de afgelopen weken al tegen Kozakken Boys (2-0 werd 3-3) en FC Lienden (1-0 werd 1-1). Nu ging het zelfs mis tegen hekkensluiter Jong FC Twente. De twee Topklasse-kampioenen van vorig seizoen deelden de punten.

Excelsior Maasluis – FC Lienden

Zowat vanaf de aftrap kreeg Lienden een goede kans na een fout van Kevin Regeling, een treffer bleef echter uit. Abderrahim Loukili zag zijn inzet vervolgens ook met moeite gekeerd door Jean-Paul van Leeuwen, in de twintigste minuut was het wel raak. Loukili gaf ditmaal de voorzet en Danny van den Meiracker zorgde voor 0-1. Niet veel later had het verschil al gemaakt kunnen worden. Van den Meiracker gaf ditmaal de voorzet, alleen Loukili prikte de bal naast. Geheel uit het niets werd het vervolgens 1-1. Daan Smith rondde een corner van Stefan Kruithof af. Lienden was even aangeslagen en nog geen minuut later zorgde Jeremy Moreno ook voor de 2-1. In de tweede helft had Maassluis de overhand en ditmaal was het Lienden dat vanuit het niets scoorde. Twintig minuten voor tijd maakte Wouter de Vogel 2-2.

HHC Hardenberg – Jong FC Twente

In de openingsfase was Jong FC Twente een aantal keer zeer gevaarlijk, scoren deed de hekkensluiter nog niet. Aan de andere kant liet Rob van der Leij na een kwartier spelen ook een grote kans liggen. Zijn schot suisde langs de paal. Sargon Gouriye kreeg nog een goede mogelijkheid en direct na rust kreeg Van der Leij opnieuw een bijna niet te missen kans. Dat deed de spits echter wel. HHC leek weg te zakken, maar twintig minuten voor tijd viel eindelijk de treffer via Gouriye. Die marge hielden de oranjehemden alleen niet vast. Tien minuten voor tijd zorgde Ibrahim Soumaoro namelijk voor 1-1. Mark Veldmate was in de slotfase dichtbij de winnende treffer, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Zo ging het vervolgens zelfs nog helemaal mis, want Aissa Ben Amar maakte vlak voor tijd de 1-2.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie