dinsdag, 5 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC Hardenberg krijgt tegen Twente keiharde dreun

HHC Hardenberg krijgt tegen Twente keiharde dreun

HHC Hardenberg heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door opnieuw een voorsprong uit handen te geven. Dit gebeurde de afgelopen weken al tegen Kozakken Boys (2-0 werd 3-3) en FC Lienden (1-0 werd 1-1). Nu ging het zelfs mis tegen hekkensluiter Jong FC Twente. De twee Topklasse-kampioenen van vorig seizoen deelden de punten.

Excelsior Maasluis – FC Lienden

Zowat vanaf de aftrap kreeg Lienden een goede kans na een fout van Kevin Regeling, een treffer bleef echter uit. Abderrahim Loukili zag zijn inzet vervolgens ook met moeite gekeerd door Jean-Paul van Leeuwen, in de twintigste minuut was het wel raak. Loukili gaf ditmaal de voorzet en Danny van den Meiracker zorgde voor 0-1. Niet veel later had het verschil al gemaakt kunnen worden. Van den Meiracker gaf ditmaal de voorzet, alleen Loukili prikte de bal naast. Geheel uit het niets werd het vervolgens 1-1. Daan Smith rondde een corner van Stefan Kruithof af. Lienden was even aangeslagen en nog geen minuut later zorgde Jeremy Moreno ook voor de 2-1. In de tweede helft had Maassluis de overhand en ditmaal was het Lienden dat vanuit het niets scoorde. Twintig minuten voor tijd maakte Wouter de Vogel 2-2.

HHC Hardenberg – Jong FC Twente

In de openingsfase was Jong FC Twente een aantal keer zeer gevaarlijk, scoren deed de hekkensluiter nog niet. Aan de andere kant liet Rob van der Leij na een kwartier spelen ook een grote kans liggen. Zijn schot suisde langs de paal. Sargon Gouriye kreeg nog een goede mogelijkheid en direct na rust kreeg Van der Leij opnieuw een bijna niet te missen kans. Dat deed de spits echter wel. HHC leek weg te zakken, maar twintig minuten voor tijd viel eindelijk de treffer via Gouriye. Die marge hielden de oranjehemden alleen niet vast. Tien minuten voor tijd zorgde Ibrahim Soumaoro namelijk voor 1-1. Mark Veldmate was in de slotfase dichtbij de winnende treffer, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald. Zo ging het vervolgens zelfs nog helemaal mis, want Aissa Ben Amar maakte vlak voor tijd de 1-2.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD