Volg ons
Derre Kwee HHC Hardenberg

Tweede Divisie

HHC Hardenberg hengelt derde speler binnen

HHC Hardenberg hengelt derde speler binnen

HHC Hardenberg heeft zich opnieuw tussentijds versterkt met een speler. Derre Kwee sluit zich na de winterbreak aan bij de club uit de Tweede Divisie. Dat meldt HHC Hardenberg op de eigen clubsite, kort na de wedstrijd tegen GVVV.

Extra verdediger

Met Kwee haalt HHC Hardenberg een extra verdediger in huis. De 22-jarige voetballer is daarnaast ook inzetbaar op het middenveld. De Oldenzaler kwam in de jeugd uit voor FC Twente en stond afgelopen seizoen onder contract bij FC Emmen. Ondanks dat Kwee tot 32 optredens kwam in de Jupiler League gaf hij na één seizoen bij FC Emmen aan dat hij zich wilde focussen op zijn maatschappelijke carrière. Een club op amateurniveau vond hij daarna niet, totdat HHC Hardenberg onlangs bij hem aanklopte.

HHC Hardenberg druk op de transfermarkt

HHC Hardenberg is deze dagen druk bezig om zich tussentijds te versterken. Eerder werd namelijk al bekend dat Junior Albertus en Derian Reinders op huurbasis naar Hardenberg komen. Opvallend hieraan is dat ook deze twee spelers het shirt van FC Emmen hebben gedragen. Met drie nieuwe spelers geeft HHC Hardenberg dus een flinke impuls aan de selectie en hoopt het na de winterstop definitief afstand te nemen van de degradatiezone.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie