donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC Hardenberg haalt verdediger van Achilles'29 binnen

HHC Hardenberg haalt verdediger van Achilles’29 binnen

HHC Hardenberg heeft vanaf volgend seizoen de beschikking over Coen Gortemaker. De 23-jarige verdediger speelde in het verleden in de jeugdopleiding van FC Twente en kwan via die club bij Heracles Almelo terecht. Bij de Heraclieden moest Gortemaker het vooral laten zien bij Jong Heracles Almelo, waarna hij afgelopen zomer de overstap maakte naar Achilles’29. Na het lopende seizoen laat hij de Jupiler League-club alweer achter om zich meer op zijn maatschappelijke carrière te kunnen focussen.

Gortemaker dolgelukkig

De 23-jarige verdediger is blij met zijn overstap naar Hardenberg. “Ik ken HHC als een mooie grote club. Ze hebben een prachtige accommodatie, een geweldige achterban en wil altijd meedoen om de prijzen in de top van het amateurvoetbal. Ik heb zin in deze uitdaging en wil graag iets extra’s toevoegen”, sprak Gortemaker in de persverklaring. De mandekker gaat het voetballen bij HHC Hardenberg combineren met werken aan zijn bedrijf. “Ik wil mij daarmee verder ontwikkelen. Het voetbal in de Jupiler League blokkeerde die ambities. Nu kan ik alles combineren dat ik leuk vind om te doen.”

Beun vol lof

Bij HHC Hardenberg is men zeer te spreken over de keuze van Gortemaker. Voorzitter Bert Beun sprak over de nog jonge verdediger. “Coen is een talentvolle voetballer die HHC Hardenberg zeker kan gebruiken. We zijn heel blij dat hij onze club komt versterken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD