Volg ons

Tweede Divisie

HHC Hardenberg en hoofdtrainer Karsten verlengen samenwerking

HHC Hardenberg en hoofdtrainer Karsten verlengen samenwerking

Gert Jan Karsten is ook in het seizoen 2019/2020 verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van HHC Hardenberg. De club uit de Tweede Divisie maakte via de officiële website bekend dat de twee partijen overeenstemming wisten te bereiken over een nieuwe overeenkomst voor één seizoen.

Trots
De oefenmeester was vanzelfsprekend zeer tevreden met het verlengen van zijn verblijf bij de club waar hij al jaren achtereen werkzaam is. ,,Ik ben erg blij dat ik voor een vierde seizoen als hoofdtrainer van deze mooie vereniging en deze prachtige groep mag aanblijven. We hebben de afgelopen seizoenen gericht gewerkt aan een attractieve speelwijze en het vernieuwen, dan wel verjongen van de selectie. Ook de komende periode wachten er weer belangrijke taken qua invulling van onze selectie. En natuurlijk willen we vooral blijven presteren in de Tweede Divisie en ben ik trots dat ik al meer dan vijf jaar actief ben bij HHC Hardenberg en daar ben ik iedereen binnen de club dan ook erg dankbaar voor”, aldus Karsten op de voornoemde website.

Competitie
HHC Hardenberg bezet momenteel de achtste plaats in de Tweede Divisie, het wist 24 punten te pakken in zestien wedstrijden. Zaterdag 12 januari 2019 zal men de competitie hervatten met een uitwedstrijd tegen de nummer vijf Spakenburg.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie