Volg ons
Rick Hemmink HHC Hardenberg

Tweede Divisie

HHC haalt nu ook middenvelder van Achilles’29

HHC haalt nu ook middenvelder van Achilles’29

HHC Hardenberg is de vijfde club uit de Tweede Divisie die een speler van Achilles’29 zal overnemen. FC Lienden, Spakenburg, TEC en UNA huren dit half jaar al een speler van de Groesbeekse club uit de Jupiler League, Rick Hemmink maakt komende zomer de stap naar HHC.

Twente en Heracles

De Tubantia meldt dat Hemmink heeft besloten om een punt achter zijn profcarrière te zetten. De 23-jarige middenvelder speelde in de opleiding van FC Twente en bereikte het beloftenteam. Daarmee speelde hij nog vijf duels in de Jupiler League, voor Heracles Almelo hem in de zomer van 2014 over nam.

Diverse blessures

Twee seizoenen maakte hij deel uit van de selectie, maar mede door blessures kwam hij niet verder dan vijf keer op de bank plaats nemen. De stap naar Achilles’29 volgde en dit seizoen is hij al goed voor dertien wedstrijden en één goal. Nu heeft de voetballer uit Vroomshoop allen besloten om zich te gaan richten op zijn maatschappelijke carrière. Dat wil hij combineren met voetballen bij HHC.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie