vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC haalt extra buitenspeler bij FC Twente

HHC haalt extra buitenspeler bij FC Twente

HHC Hardenberg heeft de selectie verder uitgebreid met Matthieu van den Assem. De buitenspeler komt over van FC Twente, waarmee hij afgelopen seizoen een aantal duels in de Tweede Divisie speelde. Hij is mede gehaald om de lange absentie van Jelmer Lamberink op te vangen.

Drie duels in Tweede Divisie

De twintigjarige Van den Assem speelde in de jeugd voor Blauw-Zwart Wassenaar, Ajax en Quick Boys. Hij haalde vorig jaar zijn vwo-diploma en verhuisde in de winterstop naar Hengelo. Bij FC Twente speelde hij uiteindelijk drie duels voor het beloftenteam, waaronder toevalligerwijs tegen HHC Hardenberg. Opmerkelijk is dat hij in de 71 minuten die hij speelde twee keer geel gepresenteerd kreeg.

Gretis en doelgericht

Een langer verblijf bij Twente bleef uit, waarop hij voor HHC koos. “Ik ben heel blij met de overstap. HHC Hardenberg is een mooie club. Ik hoop mij daar te kunnen ontwikkelen.” Trainer Gert Jan Kasten vult hem aan. “Het is een jonge jongen met veel potentie. En wij zochten een talentvolle buitenspeler achter Sargon Gouriye en Dérian Reinders. Met de langdurige kruisbandblessure van Jelmer Lamberink in het achterhoofd, is hij een zeer welkome versterking. Hij maakt een gretige indruk, heeft snelheid en is erg doelgericht.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD