Volg ons
HHC Hardenberg teleurstelling

Tweede Divisie

HHC gaat opnieuw onderuit; Katwijk speelt wéér gelijk

HHC gaat opnieuw onderuit; Katwijk speelt wéér gelijk

HHC Hardenberg heeft opnieuw een nederlaag geleden. Voor de derde keer ging het mis, ditmaal bij Excelsior Maassluis. Daardoor blijven de oranjehemden hekkensluiter. Katwijk is erin geslaagd om opnieuw gelijk te spelen. Op bezoek bij AFC werd het 1-1, dat is alweer de zevende puntendeling voor de ploeg van Dick Schreuder.

Excelsior MaassluisHHC Hardenberg 3-0

In Maassluis had HHC het opnieuw snel lastig en kwam na een halfuur spelen ook op achterstand. Stefan Kruithof wist een vrije trap fraai binnen te trappen voor 1-0. Aan het begin van de tweede helft kreeg Maassluis kans om gelijk de 2-0 te maken, maar was het vervolgens Jean-Paul van Leeuwen die de bal gevaarlijk los liet. Hij kon zijn slippertje net op tijd herstellen en niet veel later had hij zijn handen in de lucht. Elson Almeide kwam alleen voor Sander Danes en prikte de 2-0 binnen. Daarna werd het snel minder bij HHC en kopte Kevin Vink ook nog binnen het uur de derde treffer binnen.

AFCKatwijk 1-1

In Amsterdam wist Katwijk het initiatief te nemen en na een klein halfuur werd de score ook geopend. Marciano Mengerink legde eerst nog terug op Robbert Susan, die over schoot. Een schitterende aanval werd wel afgerond door Mengerink, die sinds augustus zijn eerste goal maakte. In de tweede helft moest Katwijk alweer een speler zien afhaken door een blessure. Ditmaal was het Stefan Stam die vervangen werd. De tegentreffer bleef minuten later wel uit. Omar Hamdi bediende onbedoeld Jonathan Richard, maar hij kreeg de bal uiteindelijk niet voorbij Mark de Vries. Na een uur spelen was het wel raak. Invaller Matthijs Jesse drukte af voor 1-1. In het laatste kwartier gingen beide ploegen op zoek naar de winst en kreeg Mike van den Ban een goede kans. Zijn schot werd gepakt door Patrick Zonneveld. Een paar minuten voor tijd tikte de goalie een voorzet van Donny van Oijen ook net op tijd weg.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie