zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Hoofdklasse HHC-doelman Van de Beld naar Hoogeveen

HHC-doelman Van de Beld naar Hoogeveen

Jorn-Jan van de Beld is volgend seizoen één van de doelmannen van hoofdklasser Hoogeveen. De 22-jarige doelman komt over van HHC Hardenberg, waar hij derde doelman was achter Ramon Nijland en Nick Borgman.

- Advertentie -

Bij Hoogeveen is Van de Beld de opvolger van Enver Spijodic. De doelman kondigde na één seizoen zijn vertrek aan en speelt volgend seizoen voor ACV. Van de Beld speelde ook in de jeugd van FC Twente, maar verkaste al snel naar de jeugd van HHC. Vanwege zijn studie maakte hij ook nog een uitstapje naar de Verenigde Staten, om vervolgens weer terug te keren in Hardenberg. Bij Hoogeveen zal hij de concurrentie aangaan met Serkan Akbas en Stan Levi Kroezen.

Gert Heerkes, technisch manager bij HHC, blijft de doelman op de radar van HHC: ,,We gunnen Jorn-Jan deze mooie overstap. Hij heeft grote stappen gemaakt bij HHC. Van talent naar betrouwbare keeper in ons Onder 23-team en nu de volgende stap in prestatief seniorenvoetbal. We zijn ook erg tevreden over de samenwerking met VV Hoogeveen. En natuurlijk over het feit dat onze keeperstrainer Sander Danes de ontwikkeling van Jorn-Jan nauwgezet kan blijven volgen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES