dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergHHC-doelman Sander Danes: 'Het wordt moeilijk de derde plaats te evenaren'

HHC-doelman Sander Danes: ‘Het wordt moeilijk de derde plaats te evenaren’

Sander Danes gaat op voor zijn tiende seizoen in dienst voor HHC Hardenberg. De doelman wil aan stoppen voorlopig niet denken en heeft een contract tot medio 2020.

,,Ik ga nog niet afbouwen. Ramon Nijland heeft mij goed vervangen toen ik eind vorig seizoen geblesseerd was. Maar als ik mijn niveau haal, ben ik niet bang voor mijn plek”, zegt Danes tegenover De Stentor.

Danes is realistisch in zijn verwachtingen voor komend seizoen: ,,Dit is de mooiste club om op dit niveau te presteren. Een kampioenschap was de kers op de taart geweest, maar dat wordt steeds lastiger. Het had onder Marcel Groninger moeten gebeuren. De derde plek van afgelopen seizoen is een hoogtepunt. Het wordt moeilijk om dat te evenaren. Minder tegengoals krijgen is een belangrijk doel, maar dan nog mogen mensen niet verwachten dat we weer zo hoog eindigen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD