dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlClubsFC LisseHHC-doelman na rode kaart speler FC Lisse: 'Die gast spoort gewoon niet'

HHC-doelman na rode kaart speler FC Lisse: ‘Die gast spoort gewoon niet’

Sander Danes was na afloop van de puntendeling tegen FC Lisse (2-2) vanzelfsprekend teleurgesteld dat zijn ploeg er niet in slaagde de kleine voorsprong tot aan het laatste fluitsignaal vast te houden. De doelman van HHC Hardenberg was echter meer onder de indruk van de rode kaart die tegenstander Martin van Eeuwijk van de arbiter kreeg voor het slaan van Koos Werkman.

Vuist op het hoofd
,,Ik heb het niet helemaal goed gezien want ik baalde ook van die goal. Toe ik mij nog even zeg maar naar de goal toedraaide zag ik die jongen vol naar Koos toe glijden. Toen keek ik weg en dacht nog van wat hij zou gaan doen. Van wat ik hoorde heeft hij hem met een vuist op het hoofd geslagen”, aldus Danes tegenover de microfoon van RTV Oost.

Die gast spoort niet
De sluitpost had een duidelijke mening over de speler die met de rode kaart het speelveld moest verlaten. ,,Het is een briljante speler die Van Eeuwijk, ik denk dat ik al een jaartje of acht, negen tegen hem speel, maar ik durf wel te zeggen: in zijn hoofd heeft hij het niet helemaal op een rijtje zitten. Die gast spoort gewoon niet. Hij is de hele wedstrijd aan het schelden, tieren en hij heeft gewoon zijn verstand niet, laten we het daar op houden.”

Hinken op twee gedachten
De late tegentreffer was een teleurstelling voor HHC Hardenberg, maar gezien het spelbeeld kon Danes leven met de uiteindelijke uitslag. ,,Als je heel reëel bent, had je ook niet meer verdiend. Je hinkt op twee gedachten, je geeft de drie punten weg op het laatst, maar je had in de eerste helft ook al op ruime achterstand kunnen staan en dan wordt het helemaal niks meer.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD