Volg ons

Tweede Divisie

HHC-coach Karsten complimenteert Achilles’29: ‘Ondanks zware periode positieve spelopvatting’

HHC-coach Karsten complimenteert Achilles’29: ‘Ondanks zware periode positieve spelopvatting’

Achilles ’29 lijkt zich verzoend te hebben met degradatie uit de Tweede Divisie. Dat bleek uit het feit dat de Groesbeekers niet probeerden massaal te verdedigen om een puntje weg te halen bij HHC, maar open het duel ingingen om zelf ook aan voetballen toe te komen. Tot grote waardering van HHC-coach Gert Jan Karsten.

,,Dat die tegengoal valt is natuurlijk erg slordig van ons, maar tegelijk misschien ook wel verdiend, want ik vond dat Achilles ’29 echt leuke intenties had. Ze probeerden te voetballen, probeerden druk te zetten, verzanden niet in schoppen en ordinair gedrag”, stelde hij tegenover HHC TV. ,,Die jongens hebben het als vereniging en als ploeg zwaar, dan vind ik het eigenlijk wel heel leuk dat ze zo positief in het veld staan en uiteindelijk hebben we terecht met 6-1 gewonnen, maar dat had ook 10-3 kunnen zijn.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie