Volg ons
Glenn Kobussen HHC Hardenberg

Tweede Divisie

HHC boekt zwaarbevochten zege op De Treffers

HHC boekt zwaarbevochten zege op De Treffers

HHC Hardenberg heeft een zwaarbevochten 1-0 zege geboekt op De Treffers. Een bizarre treffer van Glenn Kobussen bleek doorslaggevend voor de thuisploeg. De Treffers verzuimde afstand te nemen van de degradatieconcurrenten.

Hoekschop
Na een afwachtende beginfase, nam HHC stilaan de regie meer in handen. De Hardenbergers kregen kansen via onder meer Sargon Gouriye, maar hij kon een aardige aanval niet bekronen met een treffer. Toch viel de openingstreffer nog voor de pauze. Een hoekschop van Glenn Kobussen zeilde in één keer, gedragen door de straffe wind, in het doel van De Treffers: 1-0.

Rood Versteegen
De Treffers kwam echter sterk uit de rust en kreeg goede kansen via Coen Maertzdorf, Eef van Riel en Boy van de Beek. De Groesbeekers gooiden in de jacht op de gelijkmaker echter hun eigen glazen in doordat Niek Versteegen zijn tweede gele kaart kreeg na onnodig hard doorgaan op doelman Sander Danes. Ondanks de man minder was Pim Balkestein in de slotminuut met een kopbal nog dicht bij de gelijkmaker, maar hij raakte de paal. Daardoor bleef het, in een wedstrijd waarin HHC voor rust en De Treffers na de pauze de betere was, bij 1-0.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie