Volg ons

Tweede Divisie

HHC bindt talentvolle vleugelaanvaller met profverleden

HHC bindt talentvolle vleugelaanvaller met profverleden

HHC Hardenberg heeft Steff Kaptein vastgelegd. De 21-jarige aanvaller was eerder actief bij PEC Zwolle, FC Twente en Achilles ’12. De vleugelaanvaller tekent voor één seizoen op de Boshoek.

Kaptein verheugt zich op komend seizoen, zegt hij op de clubsite: ,,Het is een hele mooie competitie, de Tweede Divisie. Ik ken HHC Hardenberg al een lange tijd, omdat mijn oom Rob Kaptein daar ook als keeper heeft gevoetbald. Mijn oma woont zelfs vlak achter de Boshoek. Het is een hele warme club. Toen assistent-trainer Pascal Diender mij benaderde of ik mee wilde trainen, heb ik niet getwijfeld.”

,,We zijn erg tevreden met de komst van Steff naar HHC. Allereerst vanwege zijn specifieke aanvallende kwaliteiten, waarmee een flinke boost is gegeven aan de kwaliteit van onze groep vleugelaanvallers. Daarnaast pas zijn komst goed in de gedachte van HHC om jong en ambitieus talent uit de regio op het netvlies te hebben en samen die ambities waar te maken”, reageert technisch manager Gert Heerkes.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie