Volg ons
Arnold Klein Spakenburg

Tweede Divisie

HFC wint weer van Spakenburg; Katwijk vloert FC Lienden

HFC wint weer van Spakenburg; Katwijk vloert FC Lienden

Spakenburg is nog verder in de problemen gekomen door te verliezen van Koninklijke HFC. In Haarlem was HFC eerder dit seizoen veel te sterk, nu werd in de slotfase een 1-0-achterstand omgebogen. Katwijk was op eigen veld veel te sterk voor FC Lienden.

Katwijk – FC Lienden

Een afwachtende openingsfase wordt afgesloten door een vrije trap van Stefan Plat. Hij vindt het hoofd van Robbert Susan, alleen de kopbal van de aanvoerder is te slap. Na ruim een halfuur spelen was het wel raak. Susan haalde uit en zag zijn poging opnieuw geblokt. Michiel van Dam stond alleen op de goede plaats om de rebound achter Jan Schimmel te werken. Abderrahim Loukili was op slag van rust dichtbij de gelijkmaker, maar uit een corner raakte hij de onderkant van de lat. Het stelde Katwijk in staat om alles weer goed neer te zetten en al snel in de tweede helft maakte Susan de 2-0. Uit een corner stond hij volledig vrij, waardoor hij de bal kon controleren en vervolgens in het doel tikken. Tegen het uur besliste Bennie van Noord het duel (3-0) en in de slotfase maakte Donny van Ooijen er ook nog eens 4-0 van.

Spakenburg – Koninklijke HFC

Koud begonnen op De Westmaat lag de bal er al in. Mike Arends slaagde erin om binnen de minuut te scoren uit een voorzet van Supusepa: 1-0. Kees Tol werd daarna vrijgespeeld door Philip Ties, alleen zijn schot werd geblokt. Na tien minuten spelen liet HFC ook van zich spreken. De kopkans van Wessel Boer werd echter overgetikt. Eenmaal in de tweede helft kreeg Spakenburg de eerste kansen, maar daarna werd HFC opnieuw steeds sterker. Koen Beeren werkte de bal in het zijnet en Kevin Sterling schoot van dichtbij ver over. André Krul bokste een schot van Jeffrey Sam-Sim weg, waarop Spakenburg er weer eens uitkwam. Kees Tol schoot ook hoog over en zo werd het een kwartier voor tijd toch nog gelijk. Topscorer Carlos Opoku sloeg weer eens toe uit een vrije trap. Spakenburg kreeg direct twee kansen, maar sloeg niet toe. Dat deed Beeren wel voor 1-2.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie