woensdag, augustus 17, 2022
HomeCompetitiesTweede DivisieHFC-trainer Gertjan Tamerus neemt ingrijpende beslissing

HFC-trainer Gertjan Tamerus neemt ingrijpende beslissing

Gertjan Tamerus heeft een ingrijpende beslissing genomen. De ambitieuze oefenmeester heeft besloten dat de dubbelcombinatie om werkzaam te zijn bij zowel Koninklijke HFC als Telstar te intensief is.

Tamerus heeft daarom besloten zijn werkzaamheden als assistent bij Telstar deze zomer te beëindigen en volledige focus te hebben voor zijn werk als hoofdcoach bij HFC: ,,Van tevoren wist ik dat het druk zou worden, maar ik wilde die uitdaging graag aangaan. Het afgelopen jaar, hoe rot het ook was met corona, kwam het op zich wel goed uit dat het bij HFC wat rustiger was. Het was goed te combineren, maar komend seizoen wordt het toch te druk”, reageert hij tegenover RTV NH.

,,Ik heb in het afgelopen jaar ook een kindje gekregen. Dat alles bij elkaar verwacht ik dat het een ten koste gaat van het andere. En zo wil ik niet werken. Als ik het doe wil ik het goed doen.”

Tamerus zegt veel te hebben geleerd van Telstar-coach Andries Jonker: ,,Ik vind dat hij veel kwaliteiten heeft in het communiceren naar de groep. Bijvoorbeeld de manier waarop hij de bespreking doet kan ik nog wat van leren. Hij doet het ook in meerdere talen vloeiend, daar heb ik veel bewondering voor.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS