zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCHFC test Zakaria Eddahchouri van GAE en Quinten Dekkers van AZ

HFC test Zakaria Eddahchouri van GAE en Quinten Dekkers van AZ

Zakaria Eddahchouri en Quinten Dekkers trainden afgelopen week al mee met Koninklijke HFC. Trainer Tamerus gaf eerder al dat HFC nog niet uitgewinkeld is. Eddahchouri is een spits of middenvelder die in de jeugd van Go Ahead Eagles speelde. Op 3 mei 2019 debuteerde Zakaria zelfs voor het eerste van Go Ahead Eagles in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch.

HFC is op zoek naar een spits omdat Mike van de Ban lang aan de kant staat en Roy Castien op de weg terug is. De vervangers Jim Hulleman en Jacob Noordmans deden het in eerdere duels echter uitstekend.

Quinten Dekkers lijkt een interessante optie voor de beide backposities. Dekkers kwam via HSV uit Heiloo bij AZ terecht.

zzp-boekhouder haarlem

Hier stokte zijn ontwikkeling bij het tweede elftal. Dekkers is interessant omdat hij fysiek  sterk is, loopvermogen heeft en hij op beide backposities kan spelen. Het duo stond in de basis voor het duel met ARC.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD