donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCHFC oefent tweemaal. Winst tegen WV-HEDW en gelijkspel tegen FC Lisse

HFC oefent tweemaal. Winst tegen WV-HEDW en gelijkspel tegen FC Lisse

HFC speelde op dinsdag en donderdag een oefenduel. Dinsdag klopte de Koninklijke WV-HEDW met 2-1. Donderdag werd het 1-1 tegen derde divisionist FC Lisse.

In beide duels wisselde Gertjan Tamerus veelvuldig. De startopstelling tegen FC Lisse kwam het dichtst in de buurt van zijn vaste basisteam. Michaelis stond onder de lat. Desevio Payne en Vincent Volkert waren de wingbacks.

Wessel Boer leidde de defensie en rechtsbener André Morgan en linksbener Oscar Wilffert waren de mandekkers. Het middenveld bestond uit Koen Tros, Jim Hulleman en Gerry Vlak. Voorin startten Sietse Brandsma en Mehmet Yüksel. De treffer kwam op naam van invaller Jordy Hilterman.

In het duel van dinsdag met WV-HEDW kwamen voor rust de meeste basisspelers in actie. Na de hervatting wisselde Tamerus door. Talent Duke Verduin stond op goal en de van Almere afkomstige Tim Stegeman begon met Desevio Payne en Wessel Boer in het centrum.

 

De twee doelpunten tegen WV-HEDW kwamen op naam van twee ex-Odin-spelers. Jim Hulleman kopte de 1-0 binnen, Sietse Brandsma scoorde, ook met het hoofd, de tweede treffer. Hij had dit keer niet zijn maatje Roy Castien naast zich maar Jordy Hilterman. Van oorsprong een aanvaller die echter ook goed op het al druk bezette middenveld van de Koninklijke kan spelen.

 

Daar startten nu Mitchell Honcoop, Koen Tros en Jim Hulleman. Ook Trevon Akello – ex DWS- startte in de basis. Hij begon als rechter wingback waardoor Desevio Payne als centrale verdediger begon.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD