dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCHFC mist Sietse Brandsma tegen OFC, Roy Castien start in de basis

HFC mist Sietse Brandsma tegen OFC, Roy Castien start in de basis

HFC-topscorer Sietse Brandsma staat niet op het wedstrijdformulier voor het uitduel bij OFC. Hij viel zaterdag in de slotfase tegen Noordwijk al uit.

De aanvaller scoorde in de eerste competitiewedstrijd tegen Spakenburg tweemaal en had destijds de gehele week niet getraind. Een bezoek aan de fysio op vrijdag zorgde dat de aanvaller toch meedeed en tweemaal scoorde. Vorig seizoen kampte hij met een achillespeesblessure. Ook in de voorbereiding liet Brandsma o.a. Het Visserijtoernooi aan zich voorbijgaan.

zzp-boekhouder-haarlem

Roy Castien keert tegen OFC terug in de basis. Hij werd vorig seizoen door trainer Tamerus uit de basis gelaten nadat hij te zwaar terug kwam na de coronastop.

De trainer gaf destijds aan dat Castien in ‘een proces’ zou zitten. Later bleek dat de Zandvoorter last had van littekenweefsel na een eerdere kruisbandoperatie.

Hij liet van de zomer littekenweefsel weghalen en zijn knie is sindsdien vrijer in het bewegen. Het is zijn eerste basisplaats dit seizoen.

Saillant genoeg heeft HFC geen andere spits op de bank zitten. Zakaria Eddahchouri en Jeffrey van der Heijden zijn geblesseerd. Net als Mike van den Ban.

Keeper Rens Boer, Rivaldo Blijd, Ruben Heeremans, Joas Kors, Mitchel Honcoop, Tom Carbaat en Giel Braakhuis waren de reserves van de Koninklijke.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD