dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHFC en UNA hard onderuit; De Treffers klopt TEC

HFC en UNA hard onderuit; De Treffers klopt TEC

Jong AZ heeft de koppositie weer overgenomen van GVVV. Op het eigen complex bleek Koninklijke HFC geen partij, door drie goals van Robert Mühren. Ook Abiola Dauda maakter er drie voor Jong Vitesse, waar De Treffers wist te winnen bij TEC.

Jong AZ – Koninklijke HFC 5-1

De Alkmaarse ploeg had Robert Mühren meegekregen uit de A-selectie en de Volendamse spits liet zich gelijk gelden. Binnen zeven minuten wist hij al twee keer te scoren, voor Tankovic en opnieuw Mühren voor maar liefst 4-0 zorgden. Pas na een klein uur spelen wist Koninklijke HFC iets terug te doen via Kevin Sterling met een diagonaal schot. In de slotminuut zorgde James Efmorfides met een fraaie treffer voor de 5-1-eindstand. Waar Jong AZ nu koploper is, staat Koninklijke HFC door laatste.

TEC – De Treffers 0-2

In Tiel kreeg TEC volop kansen, maar was het De Treffers dat de doelpunten maakte. Kenny Leemans wist na zeven minuten de score te openen. Dat deed hij ook in de vorige uitwedstrijd bij GVVV, maar toen werd de score nog omgebogen. Nu hield de ploeg uit Groesbeek de voorsprong vast. Tien minuten voor tijd werd de partij beslist door een penalty voor De Treffers. Rick Verbeek twijfelde niet en schoot de 0-2 binnen.

UNA – Jong Vitesse 1-5

De goede start van UNA heeft inmiddels flinke deuken opgelopen. Vorige week werd de 0-4-nederlaag tegen FC Lienden maar half weggespoeld in Amsterdam. Bij AFC werd het nog 2-2 in blessuretijd, nadat UNA lang voor stond. Nu ging het op eigen veld opnieuw flink mis. De beloftes van Vitesse bleken veel te sterk. Abiola Dauda maakte al vroeg 0-1 en Koreniuk maakte in blessuretijd de tweede treffer. Na een uur spelen werd het duel vervolgens beslist. Dauda en Koryan maakten binnen vijf minuten tijd drie goals voor 0-5. In de slotminuut redde Mart van de Gevel nog de eer.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD