maandag, maart 8, 2021
Home Competities Derde Divisie HFC contracteert ODIN '59-middenvelder Jim Hulleman; Tom Boks en Danny Hols vertrekken

HFC contracteert ODIN ’59-middenvelder Jim Hulleman; Tom Boks en Danny Hols vertrekken

Koninklijke HFC heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Jim Hulleman. De 27-jarige middenvelder komt over van ODIN’59. De Haarlemmers zien wel Tom Boks en Danny Hols vertrekken.

- Advertentie -

Hulleman
Hulleman speelt sinds 2015 voor ODIN’59 en was daarvoor actief in de jeugd van SRC en AZ en bij het Alkmaarse AFC’34. ,,Jim had altijd de wens om op het hoogste niveau van het amateurvoetbal te kunnen spelen. Diverse clubs toonden interesse en daarom zijn wij dan ook blij dat hij voor Koninklijke HFC heeft gekozen”, stelt HFC in een toelichting op de transfer.

Hols
Daar tegenover staat het vertrek van Tom Boks en Danny Hols. Hols zet een punt achter zijn actieve carrière, waarbij hij in 2015 naar de Koninklijke kwam en liefst 130 duels speelde. ,,Danny Hols zullen we ons blijven herinneren als super gedreven, sterke verdediger, en altijd de rust zelve. De laatste jaren als captain zeker ook een uithangbord voor onze club. Danny heeft de keuze gemaakt met voetbal te stoppen, maar blijft hopelijk nog betrokken bij onze vereniging”, prijst de club haar steunpilaar.

Boks
Boks blijft vermoedelijk wel actief, al is onduidelijk waar de boomlange doelman volgend seizoen actief is. Ook hij kwam in 2015 naar HFC: ,,Tom Boks, 135 wedstrijden, zullen we ons blijven herinneren (hoe kan het anders met een lengte van 2.03 meter) als een zeer betrouwbare sluitpost die voor ons menig punt heeft gepakt. Na het grote nieuws dat er een ‘kleine Boks’ op komst is, de drukke baan en de lange afstand woon-werk-HFC heeft Tom besloten om HFC te gaan verlaten.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES