dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsKoninklijke HFCHFC-aanwinst Zakaria Eddahchouri niet tegen Spakenburg

HFC-aanwinst Zakaria Eddahchouri niet tegen Spakenburg

HFC-trainer Gertjan Tamerus moet voor de seizoenouverture tegen Spakenburg puzzelen. Hij heeft in Zakaria Eddahchouri de opvolger van Mehmet Yüksel vastgelegd. Hij komt over van Go Ahead Eagles. De spits liep een knieblessure op tegen ARC.

Zakaria Eddahchouri speelde onlangs al mee tegen ARC, maar viel toen geblesseerd uit. Hij is een rechtsbenige aanvaller van 1.87 meter die het liefst op ‘10’ speelt.

Duizenden dromen geleden startte de nu 22-jarige met voetbal bij VV Papendrecht. Hij werd gescout door Feyenoord, maar mocht na twee jaar weer vertrekken. Hij koos voor Spartaan ’20 waar hij zich in de kijker speelde van FC Twente en Go Ahead Eagles. De drive om te slagen als prof zat er in, destijds.

Hij bleef in Papendrecht wonen en ging als jeugdspeler twee jaar dagelijks met de trein naar Deventer. Het kostte hem drieënhalf uur voor een enkele reis. Nadat hij een contract verdiende ging hij op zichzelf wonen in Deventer.

administratie achterstand

De spits werd beloond met zijn debuut in het betaalde voetbal, maar mocht na dit seizoen vertrekken. HFC-Spanburg begint om 15.30 uur en staat ook in het teken van de terugkeer van de ex-HFC-spelers Floris van der Linden, Robin Eindhoven en Vincent Volkert die voor de Blauwen spelen.

HFC kende vorig seizoen een topseizoen maar verloor zes punten aan de blauwen die zich gericht hebben versterkt. Aan de Spanjaardslaan scoorde Robin Eindhoven destijds de winnende treffer.

Bij het duel in Haarlem waren geen uit-fans welkom omdat er daarvoor ongeregeldheden waren geweest tijdens HFC- Rijnsburgse Boys.

HFC zocht een opvolger voor Mehmet Yüksel. Iemand die ook tussen de linies kan spelen

In de voorbereiding deden Jim Hulleman en Jacob Noordmans het als spits ook verrassend goed.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD