dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlClubsBVV Barendrecht'Het zal toch niet weer gebeuren', denkt men bij Barendrecht

‘Het zal toch niet weer gebeuren’, denkt men bij Barendrecht

Trainer Jack van den Berg had er al voor gewaarschuwd: van Barendrecht moest niet verwacht worden dat men zomaar mee zou gaan doen om de bovenste plaatsen. Na acht gespeelde duels is de realiteit dat ook dat de club een 11e plaats bezet met pas 9 behaalde punten.

,,De laatste drie, vier weken is het al een drama”, stelt middenvelder Yarick Dorst in gesprek met de PZC. ,,Vorige week dinsdag speelden we een oefenwedstrijd tegen RVVH. Je probeert er het beste van te maken, maar bij de rust stonden we met 2-0 achter. Tegen een eersteklasser hè. Dat mag niet.”

Afgelopen zaterdag werd kansloos verloren van Hoek. ,,Het zal toch niet weer gebeuren, is wat veel mensen binnen de club volgens mij denken. Als je zo dramatisch opent als wij tegen Hoek deden, dan wordt het heel lastig om een goed resultaat te boeken.” Dorst heeft wel een verklaring voor de slechte prestaties bij Barendrecht: ,,We missen echt een aantal bepalende spelers. Delano a Cohen is nu weer begonnen met trainen, Ramy Salem viel tegen Hoek weer in en Daniel Esajas is na een zware operatie aan zijn knie ook op de weg terug. Onze aanvoerder en beste speler Danny Monster missen we al een tijd door een hernia. Dat vang je niet zomaar op. We missen kwaliteit, ervaring en een beetje pit.”

Zelf lijkt Dorst ook stiekem te flirten met de Zeeuwse clubs in het topamateurvoetbal. Volgens de krant is hij in beeld bij Hoek en Kloetinge: ,,Ik ben nu alleen met dit seizoen bezig. Dat we zo slecht presteren, daar baal ik echt enorm van. Wat kun je er tegen doen? Nieuwe spelers halen is niet aan de orde. We moeten het doen met de groep die er nu staat en hopen dat veel jongens snel terug komen. Doorgaan en punten pakken. En ja, ik moet ook proberen mezelf in de kijker te spelen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD