Volg ons

Uitgelicht

Het trainingspak van een kampioen

Het trainingspak van een kampioen

Het is zaterdag. Dat betekent weer volop voetbal. De ogen zijn altijd extra gericht op de Premier League. De competitie die garant staat voor spektakel. Voor heerlijke goals, een moordend tempo en prachtige passen. Een weekend vol hoogtepunten. In Engeland is de titelrace altijd spannend. Elk jaar zijn er weer vele kanshebbers die strijden om het kampioenschap.

Het afgelopen seizoen werd de prijs bemachtigt door Chelsea FC, onder leiding van succescoach Conte. The Blues wonnen overtuigend en lieten de grote clubs relatief gemakkelijk achter zich. Hazard was in topvorm en zorgde voor veel goals samen met Diego Costa. Op de trainingen werd er keihard gewerkt in het Chelsea pak. Mede daardoor kon het middenveld gedomineerd worden door revelatie Kante en het Servische beest Matic. Achterin vormden Luiz en Cahill een “haast niet te passeren” blok. En als dat een keer gebeurde was er altijd Courtois die met zijn katachtige reflexen veel punten heeft gewonnen voor Chelsea. Marco Alonso en Azpilicueta heersten op de flanken met een onuitputbare energie. De grote kracht van Chelsea was dat het een echt team was. De spelers wisten wat hun kwaliteiten waren en benutten deze maximaal. Keihard werd er getraind in het Chelsea FC trainingspak. Ook dit jaar is dat het geval. De trainingspakken 2017-2018 zijn dit jaar ontwikkeld door Nike. Zij hebben een wit en een blauw model uitgebracht. Een witte en blauw top, allebei met een blauwe Chelsea trainingsbroek. Een stijlvol design met technologieën erin verwerkt als Nike Aeroswift, Nike Dri-Fit en Nike Flex Tech. Hierdoor genieten de spelers van een strakke comfortabele pasvorm die met elke beweging mee beweegt. Hierdoor kunnen de spelers van Chelsea nog beter trainen en voetballen.

Dit jaar merkt Chelsea hoe het is om weer als kampioen te beginnen aan een seizoen. De tegenstanders lijken extra gemotiveerd. Mede hierdoor hebben ze wat puntverlies geleden en staan ze nu 5e. Maar het seizoen is nog jong en de spelers zijn erop gebrand om weer kampioen te worden. In de Champions League staat Chelsea wel fier aan kop in een zware poule met Atlético Madrid, AS Roma en FK Karabakh. Speciaal voor de Champions League wedstrijden heeft Nike nieuwe Chelsea pakken uitgebracht. Een turquoise pak, die ze in aanloop naar de wedstrijden op de trainingen en tijdens de warming up dragen. De spelers beginnen hun draai te vinden. Alvaro Morata scoort gemakkelijk en is nu al onmisbaar. Op het middenveld neemt Bakayoko de plek van Matic zonder stress over. Achterin is Rudiger een echte versterking. De hoop dit jaar is voornamelijk weer gevestigd op de weer fitte Hazard. Hij moet samen met het hele team ervoor gaan zorgen dat The Blues de prijzen binnenhalen. Een ding staat vast. Chelsea is nog lang niet uitgespeeld en hongerig naar meer.

Foto: Wikimedia Commons

Waardeer jij Voetbal247.nl en je wil dat laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Uitgelicht