vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsHSV HoekHet rommelt in Hoek!

Het rommelt in Hoek!

Het rommelt in Zeeuws-Vlaanderen, waar het een “gaan en komen” is op het gebied van zowel trainers als spelers en dat met de herstart van de competitie voor de boeg.

De “kersverse” trainer Lorenzo Staelens (in december 2021 aangesteld als opvolger van Steven de Groot) zal dan ook alle zeilen moeten bijzetten om een elftal op de been te brengen dat als opgaaf meekrijgt in de resterende competitie: Het prolongeren van het 3e divisieschap.

Hoek verblijft in de onderste regionen en moet in de komende wedstrijden punten gaan vergaren wil het niet verder afzakken om in direct degradatiegevaar te komen. Nu dan weer de geruchten dat er niet minder dan 4 spelers vertrekken uit Hoek t.w.: Jonathan Constansia, Steve Schalkwijk, Roycel James en Edwin Franse. Of het geruchten zijn of dat het viertal ook daadwerkelijk gaat vertrekken bij Hoek is nog even de vraag. Dat het nog steeds dondert en rommelt bij Hoek is een vaststaand feit.

Herman van Diejen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD