Volg ons
jeroen-hessing-rijnsburgse-boys

Derde Divisie Zaterdag

Hessing vloert IJsselmeervogels; Scheveningen nieuwe koploper

Hessing vloert IJsselmeervogels; Scheveningen nieuwe koploper

Scheveningen is de nieuwe koploper in de Derde Divisie Zaterdag. De bewoners van De Houtrust wonnen overtuigend van het zwakke FC Rijnvogels. IJsselmeervogels gaf ondertussen in de slotfase een voorsprong uit handen tegen Rijnsburgse Boys (4-3).

Blessuretijd werkt nu niet mee voor Rooien

FC Lisse speelt midweeks pas een inhaalduel en moest zo dus toekijken hoe de eerste plaats over ging. Scheveningen slaagde daar in door FC Rijnvogels een volgende dreun te bezorgen. De pover spelende ploeg van Hein van Heek ging onderuit door goals van Tim Peters (penalty), Marvin Nieuwlaat en Leroy Resodihardjo.

IJsselmeervogels had daar overheen kunnen gaan en leek dat bij Rijnsburgse Boys ook te doen. Twee keer werd een achterstand weggewerkt en na een uur spelen zorgde Ralph Hovestad voor 2-3. Toch ging het nog mis. De afgelopen weken pakten de Rooien in de slotfase punten, maar nu wist Jeroen Hessing met zijn allereerste balcontact de 4-3 te produceren. Zo lijkt Rijnsburg zich nu ook weer te gaan mengen in de titelstrijd.

Capelle doet goede zaken

Onderin deed Capelle uitstekende zaken tegen VVOG. De bezoekers uit Harderwijk kregen flink wat kansen, maar de goal bleef uit. Invaller Wesley Klein kreeg vervolgens rood en Tim Vincken bezorgde Capelle de volle buit. Zo verlaat Capelle de degradatieplaatsen. Quick Boys blijft hangen in de grote middenmoot, want op eigen veld werd verloren van Jong FC Volendam.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag