maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHessing vloert IJsselmeervogels; Scheveningen nieuwe koploper

Hessing vloert IJsselmeervogels; Scheveningen nieuwe koploper

Scheveningen is de nieuwe koploper in de Derde Divisie Zaterdag. De bewoners van De Houtrust wonnen overtuigend van het zwakke FC Rijnvogels. IJsselmeervogels gaf ondertussen in de slotfase een voorsprong uit handen tegen Rijnsburgse Boys (4-3).

Blessuretijd werkt nu niet mee voor Rooien

FC Lisse speelt midweeks pas een inhaalduel en moest zo dus toekijken hoe de eerste plaats over ging. Scheveningen slaagde daar in door FC Rijnvogels een volgende dreun te bezorgen. De pover spelende ploeg van Hein van Heek ging onderuit door goals van Tim Peters (penalty), Marvin Nieuwlaat en Leroy Resodihardjo.

IJsselmeervogels had daar overheen kunnen gaan en leek dat bij Rijnsburgse Boys ook te doen. Twee keer werd een achterstand weggewerkt en na een uur spelen zorgde Ralph Hovestad voor 2-3. Toch ging het nog mis. De afgelopen weken pakten de Rooien in de slotfase punten, maar nu wist Jeroen Hessing met zijn allereerste balcontact de 4-3 te produceren. Zo lijkt Rijnsburg zich nu ook weer te gaan mengen in de titelstrijd.

Capelle doet goede zaken

Onderin deed Capelle uitstekende zaken tegen VVOG. De bezoekers uit Harderwijk kregen flink wat kansen, maar de goal bleef uit. Invaller Wesley Klein kreeg vervolgens rood en Tim Vincken bezorgde Capelle de volle buit. Zo verlaat Capelle de degradatieplaatsen. Quick Boys blijft hangen in de grote middenmoot, want op eigen veld werd verloren van Jong FC Volendam.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD