Volg ons
Jeroen Hessing Rijsnburgse Boys

Derde Divisie Zaterdag

Hessing overspoeld met Blauwe felicitatie-appjes

Hessing overspoeld met Blauwe felicitatie-appjes

Te geblesseerd om meer dan een paar minuten te spelen, maar een paar seconden bleek voldoende voor Jeroen Hessing. De voormalige Blauwe bezorgde zijn voormalige aartsrivaal een mokerslag door koud in het veld bij zijn eerste balcontact de winnende 4-3 binnen te koppen.

Hopelijk houd ik het tegoed

Na afloop van het duel werd de Almeerse mandekker dan ook overladen met felicitatie-appjes uit het vissersdorp. Enkele supporters van Spakenburg voegden hem zelfs toe aan hun groepsgesprek aangemaakt met de alleszeggende titel: ‘Hessing bedankt’. “Het is jammer dat ik deze zaterdagavond wat anders gepland had, want ik denk dat ik anders een avondje gratis had kunnen drinken in Spakenburg. Hopelijk houd ik het tegoed”, lachte de blonde mandekker, grijnzend over de tachtig appjes op zijn telefoon.

Kortsluiting

Hessing vervolgde tegenover TweedeDivisie.org. “De wedstrijd tegen de Vogels blijft toch speciaal. Niet meer zoals in mijn tijd bij Spakenburg, toen kon ik wel kortsluiting hebben als de supporters me de hele week hadden opgejut. Dat is nu toch anders, maar het blijft een mooi potje. Eigenlijk was ik helemaal niet fit. Ik heb twee weken geleden mijn teen gekneusd. Ik zat wel op de bank, maar dat was echt voor hooguit een paar minuutjes als het echt nodig zou zijn.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag