zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHessing overspoeld met Blauwe felicitatie-appjes

Hessing overspoeld met Blauwe felicitatie-appjes

Te geblesseerd om meer dan een paar minuten te spelen, maar een paar seconden bleek voldoende voor Jeroen Hessing. De voormalige Blauwe bezorgde zijn voormalige aartsrivaal een mokerslag door koud in het veld bij zijn eerste balcontact de winnende 4-3 binnen te koppen.

Hopelijk houd ik het tegoed

Na afloop van het duel werd de Almeerse mandekker dan ook overladen met felicitatie-appjes uit het vissersdorp. Enkele supporters van Spakenburg voegden hem zelfs toe aan hun groepsgesprek aangemaakt met de alleszeggende titel: ‘Hessing bedankt’. “Het is jammer dat ik deze zaterdagavond wat anders gepland had, want ik denk dat ik anders een avondje gratis had kunnen drinken in Spakenburg. Hopelijk houd ik het tegoed”, lachte de blonde mandekker, grijnzend over de tachtig appjes op zijn telefoon.

Kortsluiting

Hessing vervolgde tegenover TweedeDivisie.org. “De wedstrijd tegen de Vogels blijft toch speciaal. Niet meer zoals in mijn tijd bij Spakenburg, toen kon ik wel kortsluiting hebben als de supporters me de hele week hadden opgejut. Dat is nu toch anders, maar het blijft een mooi potje. Eigenlijk was ik helemaal niet fit. Ik heb twee weken geleden mijn teen gekneusd. Ik zat wel op de bank, maar dat was echt voor hooguit een paar minuutjes als het echt nodig zou zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD