dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHernia stelt Eloisghiri voor een lastige keuze

Hernia stelt Eloisghiri voor een lastige keuze

Mimoun Eloisghiri komt dit seizoen niet meer in actie voor IJsselmeervogels. Een hernia speelt de aanvaller parten, waardoor hij dit seizoen al weinig tot spelen kwam. Eloisghiri kan kiezen voor een operatie aan zijn rug. Doet hij dat niet, dan heeft dat gevolgen voor zijn carrière als voetballer.

Hernia

Eloisghiri kwam afgelopen zomer over van Kozakken Boys. Rugproblemen zorgden er echter voor dat de aanvaller nauwelijks inzetbaar was. Trainer Sandor van der Heide kon slechts drie keer een beroep op hem doen. Onlangs werd er een mri-scan gemaakt van de rug van Eloisghiri en daaruit bleek dat hij kampt met een hernia, weet RTV Utrecht. Hierdoor staat het vast dat de oud-speler van PEC Zwolle dit seizoen zeker niet meer in actie kan komen voor IJsselmeervogels. Mogelijk heeft de hernia zelfs nog meer gevolgen.

Operatie

Om de hernia te verhelpen kan Eloisghiri kiezen voor een operatie. De kans bestaat dat hij na de operatie aan zijn rug weer terug kan keren op hoog niveau. Indien Eloisghiri er voor kiest om zich niet te laten opereren, dan lijkt een vervolg van zijn voetballoopbaan op zijn huidige niveau onmogelijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD