Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Herder plakt er tweede jaar aan vast bij Harkemase Boys

Herder plakt er tweede jaar aan vast bij Harkemase Boys

Henk Herder zal ook volgend seizoen de hoofdtrainer zijn van Harkemase Boys. De oefenmeester kwam afgelopen zomer over uit Griekenland om in Harkema aan de slag te gaan en het stokje over te nemen van Jan Vlap. In de Derde Divisie Zaterdag zijn de resultaten voorlopig wisselvallig.

Harkema leeft in series

Harkemase Boys begon onder Herder met drie zeges op rij. Een 1-5-thuisnederlaag tegen FC Lisse was de inleiding voor een dramatische serie van liefst zeven nederlagen achter elkaar. Tegen Rijnsburgse Boys werd eind oktober voor het eerst weer gewonnen en vanaf dat moment wisten de roodhemden weer regelmatig punten bij te schrijven. Zo werd de winterstop bereikt met 23 punten en vier punten voorsprong op de rode streep.

Zo vreemd kan het gaan

We hebben altijd het vertrouwen gehouden in Henk en met name zijn werkwijze. De selectie en de staf is enthousiast over zijn trainingsstof en de wedstrijdbenadering. Dat was voor ons een bevestiging dat we met een goed gevoel de gesprekken in konden gaan en er ook snel uit waren”, aldus een tevreden voorzitter Albertus Boonstra op de clubsite. “Op dit moment staan we in de strijd om de tweede periodetitel zelfs bovenaan. Zo vreemd kan het gaan in het topamateurvoetbal.”
Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag