woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHercules ziet Leidsman vertrekken naar Telstar

Hercules ziet Leidsman vertrekken naar Telstar

Lynden Leidsman verruilt Hercules voor Telstar. De 20-jarige verdediger zal in het nieuwe seizoen aansluiten bij het beloftenteam van de Witte Leeuwen, getraind door Joeri Volkers.

,,Ik ben niet verbaasd dat Lynden nu een seizoen werd terugkeer bij een profclub”, reageert zaakwaarnemer Stefano van Delden. ,,In potentie is hij namelijk een Keuken Kampioen Divisie-verdediger en als hij zich goed ontwikkelt, gaat hij zeker in de Eredivisie belanden. Vanaf het begin zijn er met Hercules duidelijke afspraken gemaakt over de intenties van Lynden om weer in het betaald voetbal te spelen. Het was dan ook duidelijk dat hij deze kans zou aangrijpen als die zich voordeed.”

Leidsman wist zich na een langdurige blessure na de winterstop in de basis bij de Utrechters te spelen en verdiende daarmee een transfer naar de profclub. Eerder speelde Leidsman voor Almere City, Feyenoord en het Amsterdamse Buitenveldert.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD