Volg ons

Derde Divisie

Hercules ziet Leidsman vertrekken naar Telstar

Hercules ziet Leidsman vertrekken naar Telstar

Lynden Leidsman verruilt Hercules voor Telstar. De 20-jarige verdediger zal in het nieuwe seizoen aansluiten bij het beloftenteam van de Witte Leeuwen, getraind door Joeri Volkers.

,,Ik ben niet verbaasd dat Lynden nu een seizoen werd terugkeer bij een profclub”, reageert zaakwaarnemer Stefano van Delden. ,,In potentie is hij namelijk een Keuken Kampioen Divisie-verdediger en als hij zich goed ontwikkelt, gaat hij zeker in de Eredivisie belanden. Vanaf het begin zijn er met Hercules duidelijke afspraken gemaakt over de intenties van Lynden om weer in het betaald voetbal te spelen. Het was dan ook duidelijk dat hij deze kans zou aangrijpen als die zich voordeed.”

Leidsman wist zich na een langdurige blessure na de winterstop in de basis bij de Utrechters te spelen en verdiende daarmee een transfer naar de profclub. Eerder speelde Leidsman voor Almere City, Feyenoord en het Amsterdamse Buitenveldert.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie