Volg ons

Derde Divisie

Hercules worstelt met volle ziekenboeg

Hercules worstelt met volle ziekenboeg

Hercules begint de tweede periode met een gehavende selectie. Trainer Eric Speelziek moet het voorlopg stellen zonder Mart Stokkers, meldt RTV Utrecht. De middenvelder viel afgelopen zondag tegen Be Quick 1887 uit met een bovenbeenblessure en is mogelijk tot de winterstop uitgeschakeld.

De Voordorpers nemen het zondag op tegen koploper UNA en kunnen daarbij ook geen beroep doen op de al langer uitgeschakelde Colin Broers, die kampt met een kuitblessure. Op Zeelst zijn ook Gutho Mijland en Oskar van Logtestijn niet inzetbaar. Zijn kampen allebei met een hamstringblessure.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie