maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagHercules wint Utrechtse derby, EVV pijnlijk onderuit

Hercules wint Utrechtse derby, EVV pijnlijk onderuit

In de Derde Divisie Zondag heeft Hercules de derby tegen Magreb’90 gewonnen. Aan de Tirionlaan werd met 2-5 gewonnen door Hercules. Jong De Graafschap zorgde voor de verrassing van de dag door, eveneens, met 2-5 te winnen van EVV.

Enerverende Utrechtse derby

De derby tussen Magreb’90 en Hercules kwam al vroeg op gang. De thuisploeg kwam al snel op voorsprong, maar zag Hercules al snel langszij komen. Tegen het einde van de eerste helft viel het voor Magreb de verkeerde kant op. Bjorn Purperhart kreeg zijn tweede gele kaarten en moest vertrekken. Nog voor rust maakte Hercules er 1-2 van. Voor Magreb leek het daarmee al vroeg einde wedstrijd, maar toch lukte het ze om in de tweede helft de 2-2 te produceren. Lang kon het team van trainer Mo el Abdellaoui er niet van genieten, want Hercules maakte er razendsnel 2-3. Daarna was Magreb geknakt en liepen de bezoekers uit naar 2-5.

EVV verrassend onderuit, subtoppers winnen

EVV ging op eigen veld verrassend onderuit tegen Jong De Graafschap. De beloftenploeg uit de Achterhoek won met liefst 2-5 en maakte zodoende een sprongetje op de ranglijst. Westlandia, Dongen, Be Quick 1887 en OJC Rosmalen wonnen wel hun wedstrijd. Zij blijven daarmee in de subtop van de Derde Divisie Zondag. Westlandia won met 0-1 bij Jong FC Den Bosch, terwijl Dongen HBS met 2-4 versloeg. Be Quick 1887 pakte de volle buit door met 2-1 van HSC’21 te winnen. OJC Rosmalen klopte Juliana’31 met 1-0. OFC speelde met 2-2 gelijk tegen UDI’19.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD