woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHercules wijkt uit voor bekerduel tegen FC Groningen, Ajax-fans boos

Hercules wijkt uit voor bekerduel tegen FC Groningen, Ajax-fans boos

Na Scheveningen wijkt ook Hercules uit voor haar fraaie bekerontmoeting volgende week. De Utrechters spelen tegen FC Groningen en FOX Sports brengt het duel live op televisie.

Licht
Omdat de lichtinstallatie op sportpark Voordorp echter niet sterk genoeg is, zal Hercules volgens RTV Utrecht vrijwel zeker gaan uitwijken naar een andere speellocatie. De club is momenteel met betrokken instanties in overleg over de locatie waar de wedstrijd nu gespeeld gaat worden. De Meern, dat eveneens worstelde met het probleem van onvoldoende lichtsterkte, besloot de aftrap van haar duel tegen PEC Zwolle, te vervroegen naar 17.00 uur.

Ajax-fans boos
Scheveningen besloot eerder op last van de burgemeester haar bekerduel tegen Ajax te spelen in het stadion van ADO Den Haag. De burgemeester verbood bovendien dat fans uit Amsterdam daarbij aanwezig mogen zijn. Ajax tekende daartegen beroep aan en ook de supporters van de club zijn van plan om te gaan demonstreren aanstaande zondag bij het stadhuis in Den Haag. Ajax speelt zondag uit tegen ADO Den Haag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD