dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHercules versterkt zich met IJsselmeervogels-talent

Hercules versterkt zich met IJsselmeervogels-talent

Vincent Muis maakt deze zomer de overstap van IJsselmeervogels naar USV Hercules. De 19-jarige middenvelder ziet bij de Utrechters meer perspectief op speeltijd.

Muis maakte in de zomer van 2017 de overstap van Hoogland Onder 17 naar de Onder 17 van IJsselmeervogels. In de zomer van 2019 werd hij versneld toegevoegd aan de A-selectie van de Rooien. Hij kwam wel af en toe in actie tijdens oefenduels, maar maakte nog niet zijn debuut in het eerste. Dit seizoen speelde Muis voornamelijk in het Onder 23-team.

,,Vincent heeft de pech gehad dat zowel vorig seizoen als deze als een gemankeerd seizoen bestempeld mag worden. We hadden grote verwachting in hem en zagen de wedstrijden in het Onder 23-team als een mooie vervolgstap om zich verder te ontwikkelen. Door corona is het echter vooral bij trainingen gebleven. Vincent had voor komend seizoen behoefte aan meer speeltijd in een A-elftal en hoopt die bij Hercules te vinden”, stelt Erwin van der Lugt namens de technische commissie over het vertrek van het talent.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD