dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagHercules verslaat Dongen, OJC haalt uit bij De Meern

Hercules verslaat Dongen, OJC haalt uit bij De Meern

Hercules heeft de topper tegen Dongen, zij het ietwat geflatteerd, met 2-0 gewonnen. HV & CV Quick was op bezoek bij Quick ’20 met 1-3 te sterk, terwijl De Meern werd afgedroogd door OJC Rosmalen: 0-5. HBS versloeg JVC Cuijk: 2-0.

Hercules – Dongen 2-0
Fouad Belarbi (foto) kent een bliksemstart bij Hercules. De van Eemdijk overgekomen spits was de gevierde man namens Hercules tegen Dongen. Belarbi zorgde al na vijf minuten voor een vroege voorsprong. Het was het beginsignaal voor een boeiende eerste helft, waarin Belarbi ook zijn tweede had kunnen maken. Aan de andere kant was het aan doelman Fons Mulder – hij kreeg deze week concurrentie van Martin van Barneveld – te danken dat de Utrechters een voorsprong behielden door onder meer een strafschop te pakken. Na rust drong Dongen verder aan, maar ontbeerde het geluk, bijvoorbeeld bij een inzet op de paal. Aan de andere kant toonde Hercules zich uiterst effectief toen Belarbi in de slotfase de 2-0 aantekende, waarmee het duel beslist was.

Quick ’20 – Quick 1-3
Promovendus HV & CV Quick zal uiterst tevreden zijn over haar seizoensstart. Op bezoek bij Quick ’20 boekte de Haagse club een degelijke zege. Al vroeg kwam het via Can Memisoglu op voorsprong. Rachid Bouyaouzan tekende vervolgens voor de 0-2. Na rust werd Quick ’20 wat sterker en maakte het de wedstrijd middels een benutte strafschop weer spannend. Die spanning was van korte duur, want de 1-3 van Bouyaouzan betekende de genadeklap.

De Meern – OJC Rosmalen 0-5
De Meern wacht een zwaar seizoen. De promovendus kreeg een harde afstraffing van OJC Rosmalen. Namens de Brabantse ploeg scoorde Diego Meerveld twee keer, evenals Kevin van Kempen (ook 2x) en Tom Wijkmans. Zelfs een eretreffer was De Meern niet gegund.

HBS – JVC Cuijk 2-0
HBS legde de basis voor de zege op JVC al in de eerste helft. Willem Six tekende voor de 1-0, Dustin van der Berg scoorde de 2-0. Beide ploegen eindigden het duel met 10 spelers. Bij HBS kon Gino Mulder vroegtijdig douchen, bij JVC gold dat voor Boy Visser.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD