woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHercules treft FC Groningen in stadion Galgenwaard

Hercules treft FC Groningen in stadion Galgenwaard

Hercules neemt het donderdag 21 september in stadion Galgenwaard op tegen FC Groningen. Mede omdat de wedstrijd live op televisie wordt uitgezonden op FOX Sports, bleek de lichtsterkte op het eigen sportpark Voordorp onvoldoende.

Entourage
Kevin Ligtermoet, speler van Hercules, stelt tegenover RTV Utrecht: ,,Het is hartstikke leuk om een keer in de Galgenwaard te spelen. Maar ik had liever op ons eigen sportpark gespeeld. Als daar 1.500 mensen komen heb je een prachtige entourage. In het stadion is het 1.500 man erg leeg. Jammer dat die eisen zo streng zijn.”

Scheveningen
Eerder besloot De Meern haar wedstrijd tegen PEC Zwolle te vervroegen vanwege het ontbreken van een lichtinstallatie die voldoende is, al wordt dat duel niet live uitgezonden. Het duel tussen Scheveningen en Ajax, wél live op televisie, is verplaatst naar het stadion van ADO Den Haag. Het beroep van Ajax daartegen werd afgewezen. De Amsterdammers bezinnen zich nog op protest.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD