Volg ons

Podcast

Hercules-trainer Jochem Twisker te gast bij de Voetbal247.nl Podcast

Hercules-trainer Jochem Twisker te gast bij de Voetbal247.nl Podcast

Een nieuwe week, dus ook een nieuwe podcast. En uiteraard een nieuwe gast. Dimitri van Tuijl wordt deze week bijgestaan door hoofdredacteur Jelmer Geerds en zij verwelkomen de trainer van Hercules, Jochem Twisker.

Natuurlijk is er veel aandacht voor de Derde Divisie Zondag, maar ook de bijna-overgang naar Spakenburg zal ter sprake komen. En wordt de liefde tussen Twisker en de Blauwen komend seizoen bevestigd via een rol in het technisch kader van de club? Of kan Twisker de aantrekkingskracht van het veld nog niet weerstaan?

Voldoende te bespreken, maar ook deze week is er ruimte voor jouw vragen, je kunt ze bij ons kwijt via de welbekende sociale kanalen en vanaf donderdagmiddag kun je horen of jouw vraag wordt behandeld in een verse, nieuwe podcast-aflevering.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Podcast