maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagHercules-speler El Bouzidi: 'Ben hier om vertrouwen te krijgen'

Hercules-speler El Bouzidi: ‘Ben hier om vertrouwen te krijgen’

Hercules wist afgelopen weekend te winnen van Blauw Geel 38. Met 2-1 trokken de Utrechters op eigen veld aan het langste eind. Een opvallende speler in de basis was Amin el Bouzidi.

De voormalig speler van Almere City stond in de basis omdat Alfred Mensah afwezig was. En hij speelde zeer verdienstelijk. ”Ik had twee lastige jaren bij Almere en nam zelf contact op met Hercules. Ik ben hier naartoe gekomen om weer vertrouwen te krijgen. Zo veel bekende gezichten geeft een warm gevoel”, aldus de middenvelder, die tot en met de A-jeugd bij Hercules speelde, in het AD.

Belarbi

Uiteindelijk zorgde Fouad Belarbi voor de overwinning voor de Utrechters. Hij scoorde met een fraai schot van afstand. De overwinning kwam als geroepen na wat mindere resultaten van de afgelopen weken. ,,Dat had geen invloed op ons vertrouwen. De sfeer is goed en we weten hoe goed we kunnen voetballen”, zo zegt Belarbi.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD