Volg ons
Jeroen Spruijt Westlandia

Derde Divisie Zondag

Hercules ruikt de periode; UDI’19 en Juliana’31 schieten niets op

Hercules ruikt de periode; UDI’19 en Juliana’31 schieten niets op

De Dijk heeft de kampioenswedstrijd weten te winnen tegen Be Quick 1887 (3-1), waarbij Dennis Kaars maar weer eens scoorde. Westlandia haalde hard uit tegen JVC Cuijk en daardoor heeft Hercules de periodetitel bijna binnen. Onderin was het een slechte dag voor UDI’19 en Juliana’31.

Westlandia helpt Hercules

De Dijk kwam al snel op voorsprong tegen Be Quick 1887 via Dennis Kaars en na de 1-1 zorgden Ahahaoui en El Gourari voor de 3-1-zege. Daardoor kon de titel, die vorige week zonder te spelen al werd behaald, uitbundig werden gevierd. Nummer twee Westlandia haalde uit tegen JVC Cuijk met liefst 6-1. Grote man was Jeroen Spruijt die liefst vier keer wist te scoren in twaalf minuten tijd. Door dit resultaat is Hercules dichtbij de derde periodetitel. De Utrechtse ploeg won zelf met 3-0 van OJC Rosmalen en ziet JVC Cuijk nu al op zes punten staan. HBS is de laatst overgebleven concurrent, de Haagse brigade won van Magreb’90 en staat op vier punten van Hercules.

Degradatiestrijd blijft spannend

Magreb’90 is door dit verlies nog altijd niet veilig. Jong De Graafschap won in blessuretijd van Jong Achilles’29 met 2-1 en staat daardoor nu weer veertiende, één punt achter Magreb’90. UDI’19 en Juliana’31 speelden allebei gelijk, tegen Quick’20 en OFC. Ze zakken door de winst van De Graafschap dus wel een stek en staan nu één en twee punten achter de veilige veertiende plaats. Jong FC Den Bosch mengt zich ook weer in de strijd door met 3-4 te winnen bij het uitgespeelde HSC’21. Beide profclubs staan nu gedeeld laatste op weer één punt van Juliana’31.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zondag