maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagHercules ruikt de periode; UDI'19 en Juliana'31 schieten niets op

Hercules ruikt de periode; UDI’19 en Juliana’31 schieten niets op

De Dijk heeft de kampioenswedstrijd weten te winnen tegen Be Quick 1887 (3-1), waarbij Dennis Kaars maar weer eens scoorde. Westlandia haalde hard uit tegen JVC Cuijk en daardoor heeft Hercules de periodetitel bijna binnen. Onderin was het een slechte dag voor UDI’19 en Juliana’31.

Westlandia helpt Hercules

De Dijk kwam al snel op voorsprong tegen Be Quick 1887 via Dennis Kaars en na de 1-1 zorgden Ahahaoui en El Gourari voor de 3-1-zege. Daardoor kon de titel, die vorige week zonder te spelen al werd behaald, uitbundig werden gevierd. Nummer twee Westlandia haalde uit tegen JVC Cuijk met liefst 6-1. Grote man was Jeroen Spruijt die liefst vier keer wist te scoren in twaalf minuten tijd. Door dit resultaat is Hercules dichtbij de derde periodetitel. De Utrechtse ploeg won zelf met 3-0 van OJC Rosmalen en ziet JVC Cuijk nu al op zes punten staan. HBS is de laatst overgebleven concurrent, de Haagse brigade won van Magreb’90 en staat op vier punten van Hercules.

Degradatiestrijd blijft spannend

Magreb’90 is door dit verlies nog altijd niet veilig. Jong De Graafschap won in blessuretijd van Jong Achilles’29 met 2-1 en staat daardoor nu weer veertiende, één punt achter Magreb’90. UDI’19 en Juliana’31 speelden allebei gelijk, tegen Quick’20 en OFC. Ze zakken door de winst van De Graafschap dus wel een stek en staan nu één en twee punten achter de veilige veertiende plaats. Jong FC Den Bosch mengt zich ook weer in de strijd door met 3-4 te winnen bij het uitgespeelde HSC’21. Beide profclubs staan nu gedeeld laatste op weer één punt van Juliana’31.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD