Volg ons

Derde Divisie Zondag

Hercules plukt Echcharaf weg bij De Graafschap

Hercules plukt Echcharaf weg bij De Graafschap

Soufian Echcharaf speelt volgend seizoen voor Hercules. Dat meldt RTV Utrecht. De middenvelder stond de afgelopen seizoenen onder contract bij De Graafschap, waar hij afgelopen seizoen geen minuten in het eerste maakte.

Utrecht bekend terrein voor Echcharaf

Echcharaf zal het het middenveld van Hercules versterken. Met zijn nieuwe club  in Utrecht keert de 22-jarige voetballer terug in een voor hem bekende regio. Echcharaf is geboren in Utrecht en speelde voor hij voor De Graafschap uitkwam ook in de jeugdopleiding van FC Utrecht. Ook bij Vitesse speelde hij enige tijd in de jeugd, maar bij De Graafschap maakte hij zijn debuut in het profvoetbal.

Uiteindelijk kwam Echcharaf, die in de winter nog een stage afwerkte bij FC Oss, tot 45 wedstrijden voor de Superboeren. In zijn eerste seizoen voor De Graafschap speelde Echcharaf 24 duels en een jaar later 21. Hij scoorde éénmaal. Dit seizoen maakte de middenvelder geen minuten in het betaalde voetbal.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag