Volg ons
Vlug Hercules

Derde Divisie Zondag

Hercules laat het liggen, UDI’19 boekt belangrijke overwinning

Hercules laat het liggen, UDI’19 boekt belangrijke overwinning

Quick’20 is dichter bij de drie bovenste ploegen gekropen. De inhaalwedstrijd tegen Magreb’90 werd door de nummer vier van de ranglijst met 4-2 gewonnen. Nummer vijf Hercules mag van geluk spreken dat het één punt over heeft gehouden aan de wedstrijd tegen hekkensluiter Jong FC Den Bosch. HSC’21 stijgt op zijn beurt een plekje op de ranglijst door Juliana’31 met 3-0 te verslaan. Ook laagvlieger UDI’19 kan na de zege op HBS (2-0) weer naar boven kijken.

Hercules speelt met geluk gelijk

De verwachtingen van Hercules-fans voor de wedstrijd van hun club tegen Jong FC Den Bosch waren hooggespannen voorafgaand aan de ontmoeting. Toch is Hercules thuis niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Jong FC Den Bosch, de laatste ploeg op de ranglijst, kende in de eerste helft van het duel helemaal niet zoveel problemen met Hercules en na rust kwam de ploeg via Don Bolsius zelfs op voorsprong. Met nog een kwartier op de klok wist Jeffrey Vlug een nederlaag te voorkomen, maar de drie punten zaten er voor Hercules niet in.

Belangrijke zege voor laagvlieger UDI’19

UDI’19 heeft een belangrijke overwinning geboekt. De ploeg stond op de zestiende plek in de Derde Divisie Zondag, maar wist door een 2-0-zege op HBS van die plek af te komen. In het begin van de wedstrijd ging het nog aardig gelijk op. HBS kreeg een grote kans, maar liet UDI in leven en niet veel later matste Raoul Oomen de tegenpartij door UDI niet op voorsprong te schieten. Daarna kreeg UDI een aderlating te verwerken toen Marc Koot uitviel met een hamstringblessure. Ook zonder hem kon de ploeg uit de onderste regionen het doen tegen HBS. In de 49ste minuut schoot Rinke Pennings een penalty raak. Een kwartier later werd door Oomen de eindstand bepaald: 0-2. UDI’19 klom door de zege naar de vijftiende plek.

Overige uitslagen Derde Divisie Zondag

Quick’20 – Magreb’90: 4-2
Hercules – Jong FC Den Bosch 1-1
EVV – Be Quick 1887 1-3
JVC Cuijk – OFC 0-4
HSC’21 – Juliana’31 3-0

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag