Volg ons
Eric Speelziek Hercules

Derde Divisie Zondag

Hercules heeft IJslandse surprise bijna binnen

Hercules heeft IJslandse surprise bijna binnen

Hercules hoopt na de winterstop te kunnen beschikken over een IJslandse verdediger. Halldor Arnarsson is namelijk aangesloten in Utrecht. Dat geldt ook voor de clubloze Randy Onuoha, die volgens AD/Utrechts Nieuwsblad eveneens vanaf het nieuwe kalenderjaar voor de Derde Divisionist zou kunnen gaan spelen. Hij begon het seizoen nog bij in Limburg.

IJslandse verdediger

De 26-jarige Arnarsson heeft sinds 2010 in totaal 89 wedstrijden gespeeld in twee hoogste afdelingen in IJsland. In die periode kwam hij uit voor IR, Fram en Selfoss. De afgelopen periode heeft Arnarsson al meegetraind bij de ploeg van Eric Speelziek. Bij de KNVB is een verzoek tot overschrijving aangevraagd, waardoor de verdediger na de winterstop zou kunnen aansluiten.

Amateurcontract bij Fortuna

Speelziek zou met Onuoha zelfs een tweede verdediger kunnen verwelkomen. Ook de 22-jarige linkspoot is al enige tijd aan het trainen op Voordorp. De 22-jarige verdediger speelde in de jeugd van Almere City en diverse amateurclubs. Afgelopen zomer ging hij na een verblijf bij Jong NEC op amateurbasis bij Fortuna Sittard aan de slag. Na twee maanden werd de verbintenis alweer verbroken. Onuoha zou in Almere blijven wonen en dit zorgde voor teveel problemen.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag