woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHercules heeft Australische student op proef

Hercules heeft Australische student op proef

Hercules kan zich versterken met een Australische controlerende middenvelder. Roman Hofmann studeert sinds kort economie en recht aan de Universiteit Utrecht en hoopt in het eerste elftal van de club uit de Derde Divisie Zondag te komen.

Halfjaar

,,Ik ben hier voor zes maanden, maar als ik het goed doe, kan ik langer blijven”, vertelt de 23-jarige Hofmann aan het AD. ,,De trainer zegt dat ik het niveau aankan, alleen speelt Hercules niet met een traditionele controlerende middenvelder.

EVV

Komende zondag speelt Hercules tegen EVV uit het Limburgse Echt. Hofmann zit dan nog niet bij de selectie. De Utrechtse ploeg staat momenteel achtste in de competitie.

Arnarsson

De Utrechtse ploeg heeft wel meer studerende buitenlanders in de selectie. Zo sluit binnenkort de IJslander Halldór Arnarsson weer aan. Hij zat een tijdje in zijn thuisland omdat zijn vriendin daar studievertraging had opgelopen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD