dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHercules-coach: verlies hoort er kennelijk bij

Hercules-coach: verlies hoort er kennelijk bij

Hercules-trainer Eric Speelziek zag het niet aankomen dat zijn ploeg afgelopen zondag zo’n slechte pot op de mat zou leggen. De Utrechtse ploeg verloor met 5-2 van het gepromoveerde Quick.

“Ik heb dit niet eerder meegemaakt. Blijkbaar hebben wij ontzettend last gehad van die wedstrijd van afgelopen donderdag (bekerduel tegen FC Groningen, red.). Ik heb eerlijk gezegd nooit doordeweeks tegen een profclub gespeeld. Kennelijk hoort het erbij”, aldus Speelziek tegenover het AD. 

Blessures

Het verlies van de punten is uiteraard een aderlating voor Hercules, maar ook de hoeveelheid blessures is een zorgenkindje voor de trainer. “Kijk, dit zijn maar drie punten. Zorgwekkender vind ik het dat Guytho Mijland, Jeffrey Vlug, Kevin Ligtermoet en Alfred Mensah allemaal hamstringblessures opliepen. Onze medische staf krijgt het druk.”

Speelziek toont zich ook zelfkritisch. “Dit verlies komt voor mij als een totale verrassing. Kennelijk ben ik niet in staat gebleken om de ploeg na donderdag weer op scherp te krijgen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD