Volg ons

Tweede Divisie

Herboren Bonke verlengt wederom contract bij GVVV

Herboren Bonke verlengt wederom contract bij GVVV

Wouter Bonke heeft zijn contract bij GVVV met één jaar verlengd. Dat meldt de club uit Veenendaal op de officiële website. De verdediger speelt al sinds 2011 zijn wedstrijden in het blauwe shirt op Sportpark Panhuis.

Ongelijk bewezen

Nog niet zo heel lang geleden zag het er voor Bonke bij GVVV een stuk minder rooskleurig uit. De 32-jarige voetballer was onder trainer John de Wolf op het tweede plan beland. De Veenendalers lieten hem daarop weten dat hij geen nieuw contract zou krijgen voor het huidige seizoen. Bonke knokte zich daarna terug in de basis en toonde daarmee het ongelijk van zijn trainer aan. “Tijdens invalbeurten heeft hij laten zien wat ik nog niet zag. Bonke is vijf jaar lang een constante factor geweest bij de club en dat niveau krijgt hij terug. Dan moet je hem ook belonen en een grote jongen zijn. Daarom zijn wij op ons besluit teruggekomen”, zei De Wolf destijds daarover in de Veenendaalse Krant.

Nog altijd is Bonke basisspeler bij GVVV. Dit seizoen miste hij zelfs geen enkele wedstrijd in de Tweede Divisie. Waar Bonke vorig jaar dus in eerste instantie slecht nieuws kreeg van de technische commissie, kreeg hij deze winter wel een goed bericht: de club wilde graag langer met hem door en dat gevoel was wederzijds. Bonke verlengde vervolgens zijn contract bij de huidige nummer vijf van de competitie zijn contract met één seizoen.

Contractverlengingen

Met Bonke is het GVVV wederom gelukt om een speler voor volgend seizoen vast te leggen. De Veenendaalse club was al vroeg in het seizoen begonnen met het verlengen van contracten van andere spelers. Onder andere Bart Hulsbos, Johan Jansen, Robin Mulder en Roy Terschegget ondertekenden al een nieuwe verbintenis en hetzelfde geldt voor trainer De Wolf. Het team van GVVV krijgt voor volgend seizoen dus al vroeg vorm.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie